Om oss

Vi er lidenskapelige padelspillere som ønsker å dele vår kjærlighet for sporten ved å tilby det beste padelutstyret på markedet. Vår misjon er å gi deg den ultimate padelopplevelsen, uansett om du er nybegynner eller en erfaren spiller.

Vi er dedikerte til kvalitet, og alle produktene vi tilbyr er nøye utvalgt for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene. Vi samarbeider kun med pålitelige og anerkjente leverandører, slik at du kan være trygg på at utstyret du kjøper hos oss, er av førsteklasses kvalitet.

Som en del av padelmiljøet, ønsker vi også å bidra til sportens vekst. Derfor støtter vi lokale padelarrangementer og klubber, og vi er alltid glade for å gi råd og tips til nye spillere.

Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi strekker oss alltid langt for å gi deg en problemfri handleopplevelse. Vårt team av dedikerte ansatte er klare til å svare på alle dine spørsmål og veilede deg gjennom kjøpsprosessen.

Vi håper du finner alt du trenger for å forbedre padelspillet ditt i vår nettbutikk. Takk for at du støtter oss, og velkommen til vår padelverden!

Vi sender ut alle våre varer fra vårt lager på Nordstrand i Oslo.